Oogcafé

Uitnodiging Oogcafé Heerenveen op zaterdag 13 Mei 2023

Op zaterdag 13 mei wordt er weer een oogcafé gehouden in Heerenveen. Deze ochtend is bedoeld voor mensen met een oogaandoening, hun partners,  familieleden en vrienden.
Tijdens een oogcafé ontmoet je andere mensen met een oogaandoening, kun je je verhaal delen, ervaringen uitwisselen en informatie krijgen over het leven met een visuele beperking.
Deze ochtend is er aandacht voor aangepaste gezelschapsspellen. En we gaan ook een aantal rondes VOELBINGO spelen. Dit is een zeer toegankelijke vorm van bingo zowel voor goed zienden, slechtzienden als mensen die helemaal niets meer kunnen zien. Met natuurlijk leuke prijsjes!
Het oogcafé Heerenveen zal plaatsvinden op zaterdag 13 mei van 10.30 uur tot 12.30 uur. Inloop is mogelijk vanaf 10 uur. Het  oogcafé wordt gehouden
in het praathuis van Bellavista aan de trambaan 17 in Heerenveen.
De locatie is goed bereikbaar. Het praat huis, de  gemeenschapsruimte voor bewoners van woontoren Bellavista bevindt zich naast het NS station en op de begane grond.
Graag tot ziens op zaterdag 13 mei in het oogcafé.  Koffie en thee met iets lekkers staan voor u klaar.
Graag vooraf aanmelden. Dit kan bij Mirjam Wagenaar op telefoonnummer 06 38 18 38 00, of een berichtje sturen naar dit nummer. Voor toegang en consumpties vragen wij een bijdrage van vier euro. Begeleiders mogen gratis mee.
Datum volgende oogcafé: 24 juni 2023