Oogcafé

Uitnodiging Oogcafé Heerenveen op zaterdag 25 maart 2023

Op zaterdag 25 maart wordt er weer een oogcafé  gehouden  voor mensen met een oogaandoening . Deze ochternd kunnen we elkaar ontmoeten en ervaringen en informatie uitwisselen over het leven met een visuele beperking. Heeft u een hulpmiddel waar u erg enthousiast over bent dan mag u dit meenemen en er iets over vertellen.

Het Oogcafé Heerenveen zal plaatsvinden op zaterdag 25 maart  van 10.30 uur tot 12.30 uur in Het Praathuis van Bellavista aan de Trambaan 17 in Heerenveen.

De locatie is goed bereikbaar. Het Praathuis, de gemeenschapsruimte voor de bewoners van woontoren Bellavista, bevindt zich naast het NS-station op de begane grond. Aanmelden kan bij Mirjam Wagenaar door te bellen of een berichtje te sturen naar telefoonnummer 06 38 18 38 00.

Graag tot ziens zaterdag 25 maart in het Oogcafé Heerenveen. Inloop vanaf 10.00 uur. Koffie of thee met iets lekkers staan klaar. Voor toegang en consumpties vragen wij een bijdrage van vier euro. Eventuele begeleiders zijn gratis.