Vacatures bestuur en VN panel

HiT is op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de secretariaatswerkzaamheden.

En het HiT VN panel zoekt nieuwe leden. De leden van het panel schouwen openbare ruimten en beoordelen bestaand- en nieuw gemeentelijk beleid of het passend is voor mensen met een beperking. Het panel bedenkt oplossingen en doet aanbevelingen aan de hand van het VN-Verdrag voor mensen met een beperking, om te komen tot een inclusie samenleving in de gemeente Heerenveen. Het VN Panel HiT bestaat uit burgers uit de gemeente Heerenveen die behoren tot de doelgroep, aangevuld met deskundige vrijwilligers en professionals vanuit de gemeente (verantwoordelijk voor de implementatie van het VN-verdrag) en relevante organisaties.

Mail naar info@toegankelijkheerenveen.nl als bovenstaande jou wat lijkt of als je meer informatie wil.

Meer lezen hier over of opgave kan via deze site van HiT of de site van Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen;
https://www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl/vrijwilligers/vacatures-zoeken
Zorg en welzijn, vacaturenummers 2125 (bestuur) en 2022 (panel)