Meest toegankelijke winkel

UITNODIGING

Meest toegankelijke winkel

In de week van toegankelijkheid komen onze panelleden bij u langs met de uitnodiging om mee te doen met de verkiezing Meest toegankelijke winkel.

https://weekvandetoegankelijkheid.nl/

Als u deelneemt gaan onze ervaringsdeskundigen in Januari 2024 bij u schouwen. U ontvangt een schouwrapport met aanbevelingen. Geheel gratis. Als u bedenkt dat 15% van onze bevolking leeft met een beperking dan is dat mooi meegenomen als die ook in de winkel kunnen. Bovendien winkelen ze zelden alleen.

Soms is een kleine aanpassing al voldoende om dit te realiseren. Denk hierbij aan stellingen op wielen of rekjes en mandjes weghalen uit het looppad. Laaghangende borden, lampen etc. Andere deurmat zodat de rollator niet slipt en borden voor de ingang verplaatsen. Gewoon welkom en ruim baan voor de klant.

https://www.mkbtoegankelijk.nl/ 

Voor meer informatie over ons, zie onze website www.toegankelijkheerenveen.nl.                           Op deze website én op www.facebook.com/HiTHeerenveen is veel actueel nieuws te vinden. Voor vragen of opmerkingen kunt u stellen via de mail: vnpanel@toegankelijkheerenveen.nl.

Enthousiast? Aanmelden e-mail aan: vnpanel@toegankelijkheerenveen.nl

Toegankelijkheid moet normaal worden en ontoegankelijkheid de uitzondering